Els vins
Els vins són transparents i testimonis de l’empremta d’un paisatge.
Volem que els nostres vins siguin el més naturals possibles, seguint criteris biodinàmics i que expressin la identitat del nostre territori. Fem servir llevats propis, evitem actuacions en els processos i donem a cada vi un tracte individualitzat. No clarifiquem ni filtrem. En funció de les condicions anuals, decidim els vins a produir, que poden ser ben diferents anyada rere anyada.
Vins blancs
Rabassa 21
Macabeu, pansera, picapoll i malvasies
(blanc brisat de vinyes centenàries)
Piotxa 21
Macabeu i pansera
(blanc brisat, elaboració en àmfora enterrada)
Rusc 21
Torbat 100%
Escadolles 17
Macabeu i pansera
(vinya d’escadolles)
Vins negres
Curull 20
Sumoll, mandó, bartrol, garrut i garsenc
(elaboració en cup de pedra)
Corsai 20
Sumoll 100%
Biot 21
Sumoll, bartrol i mandó
(elaboració en cup de pedra)
Vins vermells
Sucamulla 21
Bartrol, sumoll, mandó,
garsenc i garrut
Tabola 21
Macabeu i sumoll
Vins dolços
Pansera 15
Pansera 100%
Brescat 20